Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

«Design 2011 – οικολογία – σύγχρονες τεχνολογίες» τον Οκτώβριο στην Αθήνα


«Design 2011 – οικολογία – σύγχρονες τεχνολογίες» τον Οκτώβριο στην Αθήνα


Μετά το “DESIGN 2009 – οι νέες τεχνολογίες, τα νέα υλικά, οι νέες δυνατότητες” που έγινε τον Μάιο του 2009 στο ‘Σπίτι της Κύπρου’ στην Αθήνα, η έκθεση Design 2011 αποκτά οικολογικό περιεχόμενο και προσανατολισμό.
Με τίτλο «Design 2011 – οικολογία – σύγχρονες τεχνολογίες», η έκθεση αποσκοπεί στην εμβάθυνση των περιβαλλοντικών προβλημάτων και τη σύνδεσή τους με τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό.
Η έκθεση “Design 2011” θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο δεκαήμερο του Οκτωβρίου στην «Πινακοθήκη του Δήμου Αθηναίων» στο νεοκλασικό κτίριο του Μεταξουργείου, που εγκαινιάστηκε το 2010.
Στο πλαίσιο της έκθεσης θα οργανωθεί τον Μάιο του 2011 συνάντηση, όπου επιστήμονες, designers, αρχιτέκτονες και καλλιτέχνες, καθώς και άτομα με εμπειρία στις εφαρμογές, θα ανταλλάξουν πληροφορίες, απόψεις και ιδέες μεταξύ τους, για τα θέματα του περιβάλλοντος, υλικά, τεχνικές, σύγχρονες τεχνολογίες και τους τρόπους εφαρμογής τους.
Συγκεκριμένα η συνάντηση αυτή θα γίνει στις 27 & 28 Μαΐου 2011, στο αμφιθέατρο του Βυζαντινού και Χριστιανικού Μουσείου, Βασ. Σοφίας 22, Αθήνα.
Την επιμέλεια και την οργάνωση της προγραμματιζόμενης αυτής έκθεσης  έχει  η Πόπη Κρούσκα, αρχιτέκτων, designer και εικαστική καλλιτέχνης.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συλλέξουν περισσότερες πληροφορίες στο www.popikrouska.gr και να καταθέσουν τις προτάσεις τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@popikrouska.gr .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου