Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Οrganizer Green Aim






  • Την Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012 ο Πρόεδρος Ευάγγελος Αγγελάτος , ο Διευθύνων Σύμβουλος της Green Aim, Αντώνης Πιτταράς θα συναντηθούν με το επίτιμο μέλος της Αστικής εταιρείας Κωνσταντίνο Πιστιόλα στο Παρίσι, όπου θα παρευρεθούν στην ευρωπαϊκή έκθεση Sial Paris 2012.

  • Την Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012 ο Πρόεδρος Ευαγγελος Αγγελάτος , ο Διευθύνων Σύμβουλος της Green Aim, Αντώνης Πιτταράς θα βρεθούν στο Παρίσι, όπου θα πραγματοποιήσουν συναντήσεις με εκπρόσωπους του υπουργείου περιβάλλοντος της Γαλλίας ( Ministère de l'Écologie, du Développement durable et de l’Énergie), με θέμα συζήτησης την δημιουργία ισχυρής περιβαλλοντικής κουλτούρας στην Ευρωπαϊκή ένωση.

  • Την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012 ο Πρόεδρος Ευάγγελος Αγγελάτος και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Green Aim, Αντώνης Πιτταράς θα παρευρεθούν σε προγραμματισμένη συνάντηση με τον Πρόεδρο θεμάτων περιβάλλοντος του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου στο Στρασβούργο.

  • Την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου ο Διευθύνων Σύμβουλος Αντώνης Πιτταράς θα πάρει μέρος στο παγκόσμιο Forum για την Δημοκρατία( World Forum for Democracy) , που διοργανώνει το council of Europe στο Στρασβούργο.

  • Την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου ο Διευθύνων Σύμβουλος της Green Aim, Αντώνης Πιτταράς θα παρευρεθεί σε συνέδριο του Πολυτεχνείου του Darmstadt υπό την αιγίδα του ινστιτούτου Wuppertal με θέμα τα κοινωνικοοικονομικά ισοζύγια  και την αλληλεπίδραση τους από το περιβάλλον.

  • Την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου ο Διευθύνων Σύμβουλος της Green Aim, Αντώνης Πιτταράς θα παρευρεθεί στην έκθεση της Φρανκφούρτης Automechanika 2012 για να ενημερωθεί για τις νέες φιλικές προς το περιβάλλον τεχνολογίες στον τομέα του αυτοκίνητου.

  • Την Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τους επιστημονικούς συνεργάτες της GreenAim με σκοπό τις μελλοντικές ερευνητικές εργασίες της εταιρείας.

  • Το Σάββατο 7 Ιουλίου 2012 ο Διευθύνων Σύμβουλοςτης GreenAim,  Αντώνης Πιτταράς είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Bart Devos, τον πρόεδρο του παγκοσμίου κοινοβουλίου νέων,τα θέματα συζήτησης ήταν πολλά. Μάλιστα ο κ. Πιτταράς προσκάλεσε τον κ. Devos στην Ελλάδα με σκοπό να δει της ομορφιές της χώρας μας. Ο κύριος  Devos δεσμεύτηκε να μας επισκεφθεί το καλοκαίρι του 2013.

  • 24 Μαΐου 2012, 12:30 μ.μ συνάντηση του Διευθύνοντος Σύμβουλου Αντώνη Πιτταρά με τον Commissioner for the Environment Janez Potočnik στο κτίριο της Ευρωπαϊκής επιτροπής.

  • Από τις 22 εώς τις 25 Μαΐου 2012 ο Διευθύνων Σύμβουλος της Green Aim, Αντώνης Πιτταράς θα παρευρεθεί εκπροσωπώντας την μοναδική ελληνική εταιρεία περιβάλλοντος στις Βρυξέλλες, στο ετήσιο παγκόσμιο forum Green Week 2012, με θέμα το νερό.

  • Στις 14 Μαΐου ο Πρόεδρος Ευάγγελος Αγγελάτος και ο Διευθύνων Σύμβουλος της GreenAim, Αντώνης Πιτταράς συναντήθηκαν με τον κ. Άδωνι Γεωργιάδη. Τα Θέματα συζήτησης ήταν σχετικά με την προώθηση της αειφόρου ναυσιπλοΐας.

  • Την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου ο Διευθύνων Σύμβουλος Αντώνης Πιτταράς επισκέφτηκε έκθεση γιά πράσινες τεχνολογίες και καινοτομίες στην Φρανκφούρτη ( Γερμανία) με σκοπό την ενημέρωση του Δ.Σ της Green Aim για ότι νέο υπάρχει στον συγκεκριμένο τομέα.

  • Tην Παρασκεύη 20 Δεκεμβρίου του 2011 και ώρα 14:00 πραγματοποιήθηκε ‪40λεπτη τηλεδιάσκεψης των μελών του Δ.Σ της Green Aim, με θέμα την οργάνωση  επόμενων δράσεων της αστικής εταιρίας.

  • Tην Παρασκευή 30/09/2011 και ώρα 6:00 μ.μ  ο Πρόεδρος της Green Aim  Ευάγγελος Αγγελάτος και ο Γενικός Γραμματέας Αντώνης Πιτταράς συναντήθηκαν με την πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη. Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν οι επόμενες κινήσεις της Green Aim. Τα στελέχη της Green Aim ανανέωσαν την συνάντηση για τον Οκτώβριο.

  • Το Σάββατο 26-3-2011 ο Πρόεδρος της Green Aim Ευάγγελος Αγγελάτος και ο Γενικός Γραμματέας Αντώνης Πιτταράς μετά από πολύωρη συνάντηση με γνωστό όνομα του νομού αποφάσισαν μια προβούν στην διοργάνωση μιας εκδήλωσης στην Αιτωλοακαρνανία. Για την θεματολογία θα υπάρξει ανάλογο δελτίο από το γραφείο τύπου της Green Aim.

  • Την Τρίτη 15-03-2011 και ώρα 14:30 ο Πρόεδρος της Green Aim Ευάγγελος Αγγελάτος και ο Γενικός Γραμματέας Αντώνης Πιτταράς συναντήθηκαν με τον υφυπουργό Υγείας Χρήστο Αηδόνη .Η συνάντηση κράτησε περίπου μια ώρα. Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν τα αποτελέσματα της ημερίδας του Αγρινίου (22 Ιανουαρίου) και η διοργάνωση της επόμενης εκδήλωσης στην πόλη των Ιωαννίνων.

  • Την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου ο Πρόεδρος Ευάγγελος Αγγελάτος και Γενικός Γραμματέας Αντώνης Πιτταρας θα συναντηθούν με εκπρόσωπο του Υπουργείου Περιβάλλοντος μετά από επικοινωνία με το γραφείο της Υπουργού.

  • Την Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου ο Πρόεδρος Ευάγγελος Αγγελάτος και Γενικός Γραμματέας Αντώνης Πιτταράς θα πραγματοποιήσουν προγραμματισμένη συνάντηση στο Υπουργείο Παιδείας.

  • Την Τρίτη 30 Νοεμβρίου στις 7 το απόγευμα ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας βρέθηκαν με τον εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας Κύριο Κ. Κοτροκόη.Η συνάντηση είχε διάρκεια περίπου μια ώρα.

  • Την Τρίτη 30 Νοεμβρίου στις 9 το πρωί ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας βρέθηκαν με τον Κύριο Κωνσταντίνο Πιστιολα (πρόεδρο της Agrino) στην αίθουσα Δ.Σ του εργοστάσιου του Αγρινίου και συζήτησαν τις επόμενες κινήσεις της Green Aim.

  • Την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου Ο Γενικός Γραμματέας Αντώνης Πιτταράς ήρθε σε επικοινωνία με τον Κύριο Κιράνης υπεύθυνο στην Διοικητική Γραμματεία του Ιδρύματος Λάτση με σκοπό την συνεργασία σε μια από τις επόμενες προγραμματισμένες δράσεις της Green Aim.

  • Tην Παρασκεύη 8 Οκτωβρίου 2010 και ώρα 18:00 πραγματοποιήθηκε συνέλευση στα κέντρικα γραφεία  με πλήρη απαρτία των μελών του Δ.Σ της Green Aim. Θέμα συζήτησης ήταν η επόμενες κινήσεις και η μελλοντικές δράσεις της οργάνωσης.

  • Την Παρασκευή 9-7-2010 και ώρα 11 και 30 ο Πρόεδρος της GreenAim Ευάγγελος Αγγελάτος και ο Γενικός Γραμματέας Αντώνης Πιτταράς συναντήθηκαν με τον Κυριο Κυριάκο Μητσοτάκη, βουλευτή στην Β΄Αθηνων και υπεύθυνο στον τομέα του περιβάλλοντος.Η συνάντηση κράτησε περίπου μια ώρα. α θέματα που συζητήθηκαν ήταν οι επόμενες κινήσεις της GreenAimκαθώς και το ενδεχόμενο μίας μελλοντικής συνεργασίας.Τα στελέχη της GreenAimανανέωσαν την συνάντηση για τον Σεπτέμβριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου